Hvem er vi

Vibe Ulbrandt

Komponist, musiker.
Bruger egne børnesange til mange projekter, blandt andet børnekor, børneorkestre og som projekter i folkeskolens indskoling.
Elsker at arrangere store events med masser af børn – fx i Århus Lufthavn til åbningen af Kulturby 2017, og den årlige børnekulturnat i Syddjurs kommune.
Sangen “Jeg har mødt et farligt dyr” var blandt de 20 vindersange der blev udgivet som “Årets danske børnesange 2011” under “Spil Dansk”.
Har undervist på lærerseminariet i Århus samt Århus Universitet. Fra 2008 ansat på Kulturskolen Syddjurs, blandt andet som sanglærer for talentlinjen Shanghai Akademiet.

Niels Ulbrandt

Pianist, komponist og elektronisk lyddesigner.
Har spillet i talrige sammenhænge og medvirket på flere udgivelser.
Har lydstudiet Lydzonen.
Har lavet interaktive installationer, bl.a. til børnekulturnatten i Rønde, og medvirkede på Smukfest i 2013 med “Elektronisk skovhappening” sammen med Per Kolling.
Arbejder i det hele taget på at gøre live elektronisk musik mere aktiv, interaktiv og sjov.
Har bl.a. undervist på konservatorierne i Aarhus, Esbjerg og Silkeborg, og underviser p.t. på Aarhus Musikskole i klaver og elektronisk musik.

Per Kolling

Trommeslager og percussionist.
Har optrådt og medvirker på en række cd-udgivelser med navne som Ester Brohus, Thera Hoeymanns, Nikolaj Steen, Bobo Moreno, Carsten Knudsen, Nana, Poul Dissing, Tintin og Hårtørrerne, PS12 og mange andre.
Har desuden medvirket i teaterforestillinger på Århus Teater og musikhuse landet over.
Har siden 1990 undervist i stomp, slagtøj og percussion, på en række musikskoler.